Sunday, April 19, 2009

Surat Seorang Ibu

video

Semoga kita tidak lupa akan segala pengorbanan ibubapa kita semua.

P/s: Terima kasih kepada kekunang kerana bagi Al video pendek ni. Sangat menyehtuh perasaan.

Isnin / 20 April 2009 / 10.15pg / R308 DN Putera, USM The Apex University

18 comments:

abg lan said...

salam al. terima kasih...

Video yang sangat mengharukan. mampu menitiskan airmata. cukup menyentuh ayat-ayat ibu. ditambah pula dengan latarbelakang lagu sudirman yang cukup menyayatkan... moga lebih ramai lagi orang yang dapat menontonnya...

ia mampu mengubah sesuatu.

molecular biologist said...

pah tgk, member2 pakat telefon mak huhu walaupun masing2 kelantanis :)

lavender pelangi said...

salam..
x dapat tgok la video nih..xtau kenapa..
kalau sudi,
boleh tak saya nak mtak saudara Al hantarkan video nih kat saya??

fun_fairy89@yahoo.com

terima kasih

LitTle bUBu~ said...

salam..
izinkan saye untuk ambil video ni..

toriqMRBSS said...

insaf kakloh dgr gini,harap2 nati dop gni la aku,hohoho..nk kopi vdeo ni leh??

Farid Nazmi said...

Salam,sangat mengharukan video ini.totally deserve an award.sebak menonton

luv u mum! said...

beautiful!!
dun forget to kol ur mum NOW!!!!

~Izyani~ said...

sedey~ (T_T)

khalis said...

salam..izin kan sy mengambil video tersebut utk sebaran pd semua ya di blog..syukran shekh..truskan perjuangan

As said...

mcm nazmi cakap
deserve an award :)

thanks for sharing

Anonymous said...

mana nak dapatkn video ni?
saya nak bley?

Anonymous said...

download kat real player boleh saje ;)

chanz said...

camna nak download ni..ada kat youtube tak video ni ek?

Anonymous said...

sgh terharu...peringatan buat semua..hargai ibumu d mana saja kamu berada..ingat lh dia setiap waktu dan doa lh dia utk kebahagian d dunia & akhirat...

kekunang said...

video ni boleh didownload di youtube. just taip surat seorang ibu. sy download gne orbit..nak guna real player pn bleh

۩ ۞ Rãm£ãH ۞ ۩ said...

sedihnya....untuk kita sibuk bagaimanapun luahkan masa tuk bertanya kabar pada orangtua...
huhuhu

Dr Suhazeli bin Abdullah said...

boleh beri link youtube tak Dr Al?

Dr Suhazeli bin Abdullah said...

http://www.youtube.com/watch?v=2hP4cNTCV84&playnext=1&list=PL9784DCF5F408FC54